Verpleeghuis Apeldoorn

In een verpleeghuis van Zorggroep Apeldoorn woont u prettig, veilig en vertrouwd met de zorg die bij u past. Onze unieke locaties ademen allemaal hun eigen karakter en sfeer. Daardoor is er altijd een plek waar u zich thuis voelt. Een plek waar u kunt blijven leven zoals u dat gewend was. Want als u zorg nodig hebt, bieden wij dat op een manier die niet ten koste gaat van uw kwaliteit van leven.

Het welzijnsgerichte verpleeghuis in Apeldoorn

Bij Zorggroep Apeldoorn staat uw welzijn centraal. Anders dan veel andere verpleeghuizen kijken we niet eerst naar de zorg die u nodig hebt. In plaats daarvan focussen we ons eerst op de mogelijkheden om uw leven zoveel mogelijk voort te zetten op de manier zoals u dat thuis was gewend. Zo verloopt uw overgang naar ons verpleeghuis in Apeldoorn zo natuurlijk en soepel mogelijk en voelt u zich snel thuis.

Blijven wie u bent

Blijven wie u bent. Dat is altijd ons uitgangspunt. Er zijn allerlei manieren waarop we dat in de praktijk brengen. Bent u bijvoorbeeld lid van een bepaalde vereniging die u wekelijks bezoekt? Verzorgt uw dochter al jarenlang uw kapsel? Neemt u iedere maand deel aan een gezellige borrelmiddag met uw vrienden? Deze en nog veel meer dingen kunt u gewoon blijven doen in een verpleeghuis van Zorggroep Apeldoorn.

Goede, liefdevolle en professionele zorg

Is zorg dan maar een bijzaak? Wees gerust: bij Zorggroep Apeldoorn kunt u rekenen op goede, liefdevolle en professionele zorg. Zorg in allerlei omstandigheden en bij uiteenlopende somatische klachten. Of u nu lijdt aan de ziekte van Parkinson, ALS of MS of als u een hersenbloeding heeft gehad: in elk verpleeghuis van Zorggroep Apeldoorn bent u verzekerd van persoonlijke en deskundige zorg. Ook als u lichamelijk achteruitgaat en niet meer thuis kunt wonen, bent u bij Zorggroep Apeldoorn in veilige en vertrouwde handen. Op Randerode bieden we bovendien passende zorg voor mensen met dementie op jonge leeftijd.

In welk verpleeghuis in Apeldoorn voelt ú zich thuis?

Zorggroep Apeldoorn beschikt over meerdere locaties in Apeldoorn en omgeving waar verpleeghuiszorg wordt geleverd. Iedere locatie heeft zijn eigen unieke karakter en sfeer. Voelt u zich thuis in een verpleeghuis dat zich kenmerkt door een dorps karakter? Dan is Het Zonnehuis een kennismaking waard. Wilt u graag kleinschalig wonen in een eigen appartement? Dan past Heerenhof of De Vier Dorpen wellicht beter bij u. Ook onze twee andere locaties hebben zo hun eigen karakter en sfeer. Zo beschikt Randerode over een eigen restaurant en een prachtig eigen park om te wandelen. Als u van de natuur houdt, is Casa Bonita ideaal gelegen om het platteland op te zoeken.

Maak geheel vrijblijvend kennis met Zorggroep Apeldoorn

Bent u benieuwd in welk verpleeghuis van Zorggroep Apeldoorn ú zich gelijk thuis voelt? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Vacatures
Contact