Vrijwillige inzet

Vrijwillige inzet

Vrijwilligers zijn onmisbaar, de kers op de taart. Zij maken het verschil. Aandacht, een helpende hand en een luisterend oor. Zij brengen de maatschappij naar binnen. Samen met een cliënt een wandeling maken of ondersteunen bij een activiteit als koken of muziek. Als vrijwilliger bij Zorggroep Apeldoorn ben je van grote waarde. Je inzetten als vrijwilliger is dankbaar werk en betekent heel veel voor onze cliënten.

Vrijwillige inzet is maatwerk

Welke taken of ondersteuning je als vrijwilliger kunt doen hangt helemaal af van wat je wilt en kunt. Samen met de medewerkers van Bureau Vrijwillige Inzet kijken we wat er bij je past. Je inzet stemmen we af op je talenten en de behoefte van onze cliënten. In principe is daarom alles mogelijk, van meerdere dagen per week tot bijvoorbeeld een dagdeel per maand. Van wandelen en fietsen op de Duo-fiets tot af en toe een kopje koffie drinken.

Bureau Vrijwillige Inzet

Bij Zorggroep Apeldoorn wordt de coördinatie van onze vrijwilligers geregeld bij Bureau Vrijwillige Inzet. Onze twee coördinatoren Bureau Vrijwillige Inzet zorgen ervoor dat de juiste match wordt gemaakt tussen vrijwilligers en cliënten, afdeling(en) en/of locaties van Zorggroep Apeldoorn. Tevens zijn de coördinatoren contactpersoon voor alle (potentiële) vrijwilligers, verzorgen zij werving, selectie en introductie van vrijwilligers.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over vrijwillige inzet of heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega’s van Bureau Vrijwillige Inzet. Zij zijn maandag tot en met donderdag te bereiken. Bel met Marjet Looijen: 06 – 10 36 2761 of Juerd Stevens: 06 – 51 21 7518, of mail naar: bureauvrijwilligerswerk@zgapeldoorn.nl.
Je kunt ook hier verder lezen of de actuele vrijwilligersvacatures bekijken.

Vacatures
Contact