Verpleeghuiszorg

Casa Bonita

Casa Bonita is een levendige, veelzijdige locatie. Het is een van onze grotere locaties. Deskundigheid op alle gebieden en verschillende vormen van wonen, zorg en behandeling bevinden zich hier onder één dak. Veilig en vertrouwd. Casa Bonita biedt een liefdevolle plek als u niet meer zelfstandig kunt wonen omdat u lichamelijke beperkingen heeft of als u geestelijk achteruit gaat. Casa Bonita heeft daarnaast een afdeling voor tijdelijke opvang. Het is tevens een locatie voor dagactiviteiten. Afdelingen zijn geheel zelfstandig en bieden geborgenheid en gezelligheid. Een groot verpleeghuis betekent dat er veel faciliteiten zijn, zoals winkels, een bibliotheek, een recreatieruimte. Er is een UIT-bureau dat activiteiten organiseert waaraan u kunt deelnemen.

In Casa Bonita krijg ik volledige en een goede verzorging. Hierdoor is mijn dagelijks leven een stuk aangenamer

bewoner

Over de locatie

Casa Bonita ligt aan de noordkant van Apeldoorn en is omgeven door een terrein waar u heerlijk kunt wandelen. Aan de voorzijde ligt het aan de rand van de woonwijk en vlakbij het gezellige winkelcentrum Kerschoten met handige en leuke winkels en faciliteiten. Op de plek waar nu Casa Bonita staat stond vroeger een molen: de Stadhoudersmolen. Koning Stadhouder Willem III liet in 1686 een korenmolen bouwen op Veldhuizen (zo heette het gebied waar nu Casa Bonita op staat) langs de beek en tegenover een toen al aanwezige papiermolen. Deze korenmolen heeft gefunctioneerd tot 1945 en werd in 1970 afgebroken. Casa Bonita was oorspronkelijk gevestigd in enkele villa’s aan de Loolaan maar dat werd in de jaren ’60 van de vorige eeuw te klein. Begin jaren ’70 van de vorige eeuw betrok men de nieuwbouw op de huidige locatie.

Afdelingen:
> Akelei (somatiek)
> Klingelbeek (somatiek)
> Koningsbeek begane grond (dementie)
> Koningsbeek 1e etage (dementie)
Zilverbeek (dementie)
Prinsenbeek (dagactiviteiten)

Beschikbaarheid

De wachttijden voor Casa Bonita zijn variabel. Voor actuele informatie over de wachttijden kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons zorgservicebureau.

Casa Bonita
Anklaarseweg 91
7316 MC Apeldoorn