Verpleeghuiszorg
Wonen met dementie

Randerode

Veel mensen vergelijken het wonen en verblijven in Randerode met de gezelligheid van het wonen in een dorp of stadsbuurt. In het grote huis is veel bedrijvigheid en u kunt er zelf voor kiezen of u gezelschap of rust opzoekt. Er zijn winkeltjes, er is een restaurant en er is van alles te doen en veel te beleven, zowel binnenshuis als buitenshuis. Randerode biedt verschillende vormen van zorg en behandeling. De somatische afdeling is er als u door lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig kunt wonen. De psychogeriatrische afdeling is er als u geestelijk achteruit gaat. De namen van de afdelingen herkent u uit de regio. Het zijn namelijk namen van buurtschappen en gebieden. Zo vindt u er bijvoorbeeld Beemte, Bakenburg en Zwaanspreng. 

Sinds mijn schoonmoeder in Randerode woont, lacht ze weer. Ze is 95 jaar, maar volop aan het genieten

naaste

Voor naasten, familie, vrienden zijn er geen vaste bezoektijden. Zij zijn altijd welkom. Met hen kunt u naar het restaurant, een wandeling maken langs de wisselende kunstexposities in de gangen op de begane grond, naar de belevingstuin, een ommetje maken in de natuur of even winkelen in het nabijgelegen Ugchelen. Het UIT-bureau biedt maandelijks een leuke programmering, van een modeshow tot de jaarlijkse (rolstoel)vierdaagse. Deskundige en liefdevolle zorg is in Randerode altijd nabij. Heeft u vragen, wilt u iets met overleggen, wij zijn er voor u.

Over de locatie

Randerode staat op een prachtige plek in de bossen aan de zuidrand van Apeldoorn vlakbij Gelre Ziekenhuizen. Het dorp Ugchelen ligt om de hoek. In Randerode is plaats voor ongeveer 165 cliënten om er tijdelijk of langer te verblijven. De dagactiviteit heeft plaats voor circa 23 cliënten. De wandelpaden in de eigen tuinen zijn voorzien van bankjes en zitjes. Ook heeft Randerode verschillende binnentuinen en terrassen. Een dierenparkje, een vijver, volières, de kas en de bloementuin zijn plekjes nodigen uit om regelmatig even naar buiten te gaan. Randerode is goed bereikbaar zowel met eigen vervoer, als met openbaar vervoer; de bus stopt voor de deur.

Afdelingen
Bakenberg (Dementie)
Beemte (Somatiek)
Koudhoorn (Somatiek)
Nieuw Milligen (Somatiek)
Groenendaal (jong dementie)
St. Peter (Dementie)

Beschikbaarheid
Voor actuele informatie over de wachttijden kunt u contact opnemen met ons zorgservicebureau. Zij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen. Klik hier voor alle contactgegevens.

Randerode
Zr. Meyboomlaan 10
7334 DV Apeldoorn
Carrièreswitcher Hester

"De zorg is echt heel anders dan mensen vaak voor ogen hebben"

Meer over Hester