Verpleeghuiszorg

Heerenhof

Als u nog veel zelf kunt, maar op verschillende momenten op de dag zorg nodig heeft en het beter of noodzakelijk is om te verhuizen, dan hoeft u uw zelfstandigheid nog niet volledig op te geven.
Zelfstandig wonen met verpleging, behandeling en begeleiding dichtbij kan in het kleinschalige verpleeghuis Heerenhof. In de Heerenhof heeft u een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en een balkon.
Wij ondersteunen en helpen u om uw leven leiden zoals u dat wenst.

Daarbij stimuleren we u om uw zelfstandigheid en uw zelfredzaamheid zoveel mogelijk in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren. De 33 appartementen in de Heerenhof bieden volop privacy. Tegelijkertijd hoeft u zich er nooit alleen te voelen. Er is huiselijkheid en gezelligheid in de gemeenschappelijke ruimtes. Regelmatig zijn er activiteiten waaraan u samen met medebewoners kunt deelnemen.

De Heerenhof ligt aan de groene oostkant van Apeldoorn en is onderdeel van het Boerenerf, een kleinschalige woon- en zorgvoorziening dat verdeeld over het terrein ruimte biedt aan mensen met verschillende zorgvragen.
Alles wat u zelf kunt doen, mag u zelf, op uw eigen manier doen. Onze verpleegkundigen, begeleiders, specialisten en vrijwilligers zijn er met hun liefdevolle zorg wanneer u dat nodig heeft. Veilig, vertrouwd, warm.

Over de locatie
Het Boerenerf verwijst naar de vele boerderijen en weilanden die deze landelijke omgeving vroeger rijk was. Ook de rust, de uitstraling van de natuurlijke materialen en kleuren van de gebouwen en herinneren daaraan. Er is veel groen op en rondom het terrein en er zijn er volop mogelijkheden om heerlijk buiten te zijn. Op het Boerenerf kan dat op de zitjes bij het theehuis en bij de dierenweide. De Heerenhof heeft een ruim terras met een prettig uitzicht op de weidse omgeving. Het Boerenerf ligt tussen de wijken de Anklaar en de nieuwe wijk Zuidbroek. Winkels en voorzieningen zijn wandelend of per fiets goed bereikbaar.

Heerenhof
Sprenkelaarshof 9
7323 XE Apeldoorn