Dieetadvisering

Als eet- en leefgewoontes niet meer aansluiten bij uw lichamelijke en geestelijke conditie, kan dat leiden tot vermoeidheid, slecht slapen, somberheid of een vertraagd herstel van een ziekte of aandoening. Gelukkig kunnen zelfs eenvoudige aanpassingen in eet- en leefgewoonten al bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn.

Onze diëtisten stellen samen met u en uw arts een voedings- en leefplan op dat precies bij u past, zodat u dagelijks de bouwstoffen binnen krijgt die u nodig heeft, nauwkeurig afgestemd op uw medicijngebruik en op de activiteiten die u op een dag uitvoert. U gaat zich weer fitter voelt en u herstelt beter, zodat u weer met meer kracht, energie en zin in het leven staat.

Soms is er een speciaal dieet nodig omdat u van bepaalde voedingsstoffen juist meer of minder nodig heeft. Mocht het met de gebruikelijke voeding niet haalbaar zijn om aan uw voedingsbehoefte te voldoen, dan is er medische voeding mogelijk.

De diëtist helpt u graag. Zij zorgt er met een afgestemd dieet voor dat u zich lichamelijk beter voelt. Daardoor zal uw behandeling beter aanslaan.

Een afspraak maken?
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks tussen 8.30 uur en 12.00 uur
bellen met onze planners via telefoonnummer 088-1452028. U kunt ook een mail sturen
naar: plannerspmd@zgapeldoorn.nl.

Vacatures
Contact