Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Plezier in je werk is het allerbelangrijkste. Want alleen als je het naar je zin hebt, kun je je met hart en ziel inzetten voor onze cliënten. Daarom maken wij de voorwaarden voor jou zo optimaal mogelijk. Waarbij we veel aandacht hebben voor een goede balans tussen je werk en je privéleven.

Opleidingen en loopbaan

Jouw ambities bepalen hoe jouw loopbaan er binnen onze zorggroep uit ziet. Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke groei. Misschien wil je je specialiseren, of wil je een stapje hogerop. Je kunt tijdens je loopbaan voor verschillende doelgroepen werken, of op verschillende locaties. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Zo bieden we je volop kansen om opleidingen te volgen. Opleidingen, gerelateerd aan je werk, krijg je altijd 100% vergoed.

Ruimte voor de professional

Goede zorg voor onze cliënten, dat is onze prioriteit. Dat kunnen we alleen doen met de juiste professionals die de ruimte krijgen om te doen waar ze goed in zijn. Jij wordt als professional gehoord in onze organisatie. Jouw mening telt en je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij Zorggroep Apeldoorn krijg je in de meeste gevallen direct een contract. Ook als je nog in opleiding bent. Je kunt rekenen op goede voorwaarden via de CAO voor Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg. Verder is je pensioen goed geregeld, ontvang je een eindejaarsuitkering en kun je gebruik maken van collectieve verzekeringen. Ook werken we met een meerkeuzesysteem met daarin o.a. een fietsplan.

Vacatures
Contact