Maand van de vitaliteit bij Zorggroep Apeldoorn: samen in beweging!

Bij Zorggroep Apeldoorn staat het welzijn van onze medewerkers centraal. Deze maand zetten we vitaliteit extra in de schijnwerpers met een reeks sportieve en ontspannende activiteiten. Zo organiseren we hardlooptrainingen en een hardloopclinic, speciaal ter voorbereiding op de Acht van Apeldoorn tijdens de Midwinter Marathon. Verder kunnen collega’s op verschillende locaties genieten van ontspannende stoelmassages, en staan er energieke bootcamps en een sportdag vol plezier en beweging op het programma.

Rondom De week van het werkgeluk en Wereld Alzheimer Dag, die beide in september plaatsvinden, richten we ons niet alleen op onze medewerkers, maar ook op cliënten, bewoners, naasten en omwonenden. Vanuit verschillende locaties organiseren we workshops en activiteiten, zodat iedereen kan meedoen en een gezonde dosis vitaliteit kan ervaren.

Bootcamp

Op dinsdag 3 september trapten we de Maand van de Vitaliteit af met een bootcamp, een combinatie van kracht- en conditietraining. Collega’s uit verschillende afdelingen deden mee en leerden elkaar op een sportieve manier beter kennen. Het was een mooie manier om samen te werken aan onze fitheid én om verbinding te creëren!

Vacatures
Contact