Dagactiviteiten
Wonen met NAH

De Viermaster

Als je door een ongeluk of een ziekte blijvend hersenletsel oploopt, heeft dat een enorme impact op jouw leven en op het leven van je naasten. Veel wat eerder vanzelfsprekend was, moet je opnieuw gaan leren of moet je loslaten. Soms kun je thuis blijven wonen, soms gaat dat niet meer. Bijna in alle situaties ga je een intensief zorg- en behandeltraject in. De Viermaster biedt volwassenen tussen 18 en 55 jaar met niet-aangeboren hersenletsel een veilige plek om, samen met lotgenoten, te wonen. De Botter is de plek binnen de Viermaster voor dagbehandeling en dagbesteding als je ondanks je hersenletsel nog wel thuis kunt blijven wonen.

Ik kreeg de juiste aandacht en er werd altijd naar mij geluisterd

oud-bewoner

In De Viermaster is alles erop gericht om jou en je medebewoners binnen de mogelijkheden die er voor je zijn, een prettig leven te bieden. Jouw privacy is ons veel waard. Je hebt een ruime, eigen kamer, ingericht met je eigen spullen en je hebt een eigen douchekamer en toilet. De gezellige huiskamers zijn er om samen te zijn. Daar eten we samen en hebben we gezamenlijke activiteiten. In overleg met het multidisciplinair zorgteam stellen we samen met jou een persoonlijk zorgleefplan op. Hierin beschrijven we de zorg, de behandelingen en therapieën. Deze stemmen we af op jouw wensen, doelen en mogelijkheden.

Over de locatie

De Viermaster is gevestigd op de tweede etage van het moderne wijkcomplex Dok Zuid, in het hart van de levendige wijk Apeldoorn zuid. Dok Zuid grenst aan een gezellig winkelcentrum en is per openbaar vervoer goed bereikbaar. De Viermaster biedt aan dertig (jong)volwassenen tussen 18 en 55 jaar met niet-aangeboren hersenletsel een eigen kamer. Er zijn twee ruime dakterrassen. De Viermaster kent geen vaste bezoektijden. Bezoek is van harte welkom. Om uitstapjes te kunnen maken beschikt de Viermaster meerdere dagen in de week over een eigen rolstoelbus. Er zijn verschillende vrijwilligers die op deze bus kunnen rijden.

Beschikbaarheid
Voor actuele informatie over de wachttijden kunt u contact opnemen met ons zorgservicebureau. Zij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen. Klik hier voor alle contactgegevens.

De Viermaster
1e Wormenseweg 370
7333 GZ Apeldoorn