Dementiezorg Apeldoorn

Waardige, specialistische dementiezorg met oprechte, persoonlijke aandacht voor het welzijn van onze bewoners: dat is dementiezorg van Zorggroep Apeldoorn. Wij bieden dementiezorg tijdens het gehele traject, van begin tot eind. Daardoor kunnen wij overplaatsingen voorkomen en waarborgen we een vaste, veilige en vertrouwde omgeving voor onze bewoners.

Mensgerichte dementiezorg van Zorggroep Apeldoorn

Bij Zorggroep Apeldoorn staat het welzijn van onze bewoners voorop. Eén van de belangrijkste manieren waarop we dat waarborgen, is door onze bewoners een vaste, veilige en vertrouwde leefomgeving te bieden. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk en waardevol dat voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is. Daarom verlenen we bij Zorggroep Apeldoorn dementiezorg gedurende het gehele traject, zowel in het beginstadium als tijdens de laatste fase van dementie. Zo voorkomen we dat mensen moeten worden overgeplaatst, wat er met name in de laatste fase van dementie vaak voor zorgt dat hun toestand snel verslechtert.

Dementiezorg van begin tot eind

Met deze bewuste keuze om dementiezorg van begin tot eind aan te bieden, dienen we het welzijn van onze bewoners. Hierin onderscheidt Zorggroep Apeldoorn zich van sommige andere hulpverleners die alleen dementiezorg aanbieden in het eerste stadium. Bij Zorggroep Apeldoorn zijn we er ook voor bewoners die gaan dwalen of ander onbegrepen gedrag vertonen. Door onze expertise in hoogcomplexe dementiezorg kunnen onze bewoners in hun vertrouwde omgeving blijven wonen, ook als er specialistische meerzorg nodig is. Zo brengen we onze missie – mensen laten blijven wie ze zijn – in de praktijk.

Toegewijde dementiezorg in Apeldoorn en omgeving

Zorggroep Apeldoorn verleent dementiezorg op verschillende locaties in Apeldoorn en omgeving. Al onze locaties ademen hun eigen unieke karakter en sfeer. Zo is er altijd een locatie waar mensen zich helemaal thuis voelen. Eén ding hebben al onze locaties gemeen: de toewijding waarmee onze medewerkers iedere dag zorgen voor allerlei fijne geluksmomentjes. Want niet de ziekte, maar de mens staat bij ons altijd centraal.

Ontdekken wie we zijn en wat ons uniek maakt? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar!

Vacatures
Contact