Zomerfestival23

Zomerfestival23

Op vrijdag 30 juni vindt het tweede zomerfestival plaats! Staat de datum al in jouw agenda? Lees hier meer over het thema en hoe het festival eruit gaat zien.

Het is zo ver! Jij kunt je gratis ticket voor het Zomerfestival bestellen. Het festival is op 30 juni van 12:00 – 22:00 en speciaal voor alle medewerkers en vrijwilligers. Dit wil je niet missen!

Het duurt nog eventjes, maar voor je het weet is de tuin van Randerode weer compleet omgetoverd tot festivalterrein waar jij een hele dag in de watten wordt gelegd. Creatieve activiteiten, lekker eten en heerlijke muziek. Het is, net als afgelopen jaar, weer een all inclusive concept. Dus je kunt de hele dag écht genieten. Klinkt goed toch?

Ticket bestellen

Het is nu mogelijk om een gratis kaartje te reserveren. Dit is erg belangrijk. Zo weten we namelijk precies hoeveel mensen er komen. We willen je natuurlijk wel genoeg eten en drinken kunnen aanbieden.

De tuin van Randerode is weer compleet omgetoverd tot festivalterrein waar jij een hele dag in de watten wordt gelegd. Creatieve activiteiten, lekker eten en heerlijke muziek. Het is, net als afgelopen jaar, weer een all inclusive concept. Dus je kunt de hele dag écht genieten. Klinkt goed toch?

Dit jaar is het thema:  ‘Toen, nu & later’

Op het festivalterrein zijn drie area’s;

  • Sixties en seventies
  • Eighties en nineties
  • Now en wow!

Elk plein heeft haar eigen bijpassende activiteiten. Van een drive-in bioscoop tot een volleybalveld in de stijl van Baywatch. En van suikerspinnen tot aan wentelteefjes. Je kunt je weer even helemaal onderdompelen in de tijden van vroeger, nu én wat er ons nog te wachten staat in de toekomst.

ZGA Toen en nu

De rode draad door het festival wordt het fotoarchief van de organisatie. Op dit moment zijn we allemaal oude fotoalbums en videobanden onder het stof vandaan aan het halen om deze terug te laten komen. Maar hier vertellen we nog niet al teveel over, dat blijft een verrassing!

De komende tijd vertellen we steeds een beetje meer over wat je kunt verwachten op het Zomerfestival. Volg het festival op ZIN of kijk regelmatig op deze pagina. Wij kijken er enorm naar uit, hopelijk jij ook!

Team Zomerfestival 2023

Vacatures
Contact