Winterparade

Winterparade

Na het grote succes van het zomerfestival staat december in het teken van de Winterparade! Een unieke belevenis voor medewerkers, vrijwilligers én cliënten van ZGA. Kom ook en laat jouw zintuigen volop geprikkeld worden!

De Winterparade vindt plaats tussen 7 en 21 december en doet 8 locaties aan. Op elke locatie is een speciale uitvoering van de Winterparade. Dit is mede afhankelijk van de mogelijkheden en de ligging van de locatie. Daar waar het kan bestaat de parade uit een bijzondere wandelbelevenis rondom de locatie. Daarbij nemen we je mee langs verschillende winterse taferelen. Een écht Winter Wonderland! Zo kun je tijdens de wandeling genieten van verschillende thema’s; van Charles Dickens tot een Aprés Skihut. Ook is er muziek en allerlei lekkers. Is het niet mogelijk om rondom de locatie de parade te beleven, dan worden alle elementen meegenomen naar binnen. Kortom; een belevenis die je niet wilt missen!

Uitgangspunt voor het bezoeken van de Winterparade is jouw eigen werklocatie. Samen met collega’s, vrijwilligers en cliënten van jouw afdeling beleef je de parade.
Voor collega’s die geen vaste locatie hebben, bijvoorbeeld de ondersteunende diensten, is de keuze vrij waar je elkaar wilt ontmoeten.

Reisschema Winterparade

DatumLocatieTijd
7 december Viermaster18:00 – 20:00
8 decemberWoonhaven 17:00 – 19:00
12 decemberDe Hofstede 17:00 – 19:00
13 decemberPWA Laan 1419* / De Windkanter16:30 – 19:00
15 december Casa Bonita 16:00 – 20:00
17 december Het Zonnehuis* / De Vier Dorpen / De Spreng 17:30 – 20:30
19 december Sprenkelaarshof 16:00 – 19:00
21 december Randerode* / Winkewijert 15:00 – 21:00
Volg op de locatie de roze pijlen naar “Start Winterparade”. / * Startpunt Winterparade

Kerstpakket
Samen met collega’s, vrijwilligers én cliënten sluiten we het kalenderjaar af en luiden we op een gezellige en saamhorige manier de feestdagen in. Medewerkers en vrijwilligers kunnen aan het einde van de route hun kerstpakket ophalen. Neem daarvoor jouw persoonlijke uitnodiging (op naam) mee, die je thuis hebt ontvangen via de post.

Wij kijken uit naar een onwijs bijzondere en gezellige parade.
Geven, beleven én ontmoeten!
Tot dan!

Meer over de Winterparade

Hoe ziet de Winterparade er uit?

Op 6 locaties is er een startplek voor de Winterparade. Volg de roze pijlen wanneer je op de locatie bent. Deze plek is een meet & greet plek. Spreek hier af met jouw collega’s. Lopend door de parade kom je verschillenden thema’s’ tegen.

Charles Dickens
Je waant je even in de 19de eeuw tijdens de feestdagen. Een koor zingt in passende kleding en wordt omringt door typische objecten die de sfeer uitdragen. Er is een open vuurtje, strobalen en oude bakfiets en natuurlijk sneeuw. Enkele personages in Dickens stijl.

Winterwonderland
Welkom in de winter. Sneeuw valt uit de bomen. Een arrenslee en rendieren maken het
tafereel af. De Noordpool en een iglo en sneeuwman mogen natuurlijk niet ontbreken.

Kunst van licht
Een rustige plek met fonkelende lichtjes. Een mooie boodschap voor iedereen in een
sparkelende omgeving. De bomen zijn sfeervol uitgelicht, en een rendier van licht. De bellen in de lucht tussen de sterren maken het geheel af. Onze collega vakspecialisten omlijsten dit tafereel met passende muziek.

Apres Ski
We eindigen in een echt apres ski feest. We komen op unieke wijze dit plein op (?) De DJ
draait gezellige muziek en er heerst een echt feest gevoel. Medewerkers en vrijwilligers kunnen bij 1 van de kerstkramen het kerstpakket ophalen en voor cliënten ligt er een kerstattentie klaar.

Ik werk niet op een vaste afdeling, waar kan ik de parade bezoeken?

Die keuze is geheel aan jou. Kies een van de acht locaties, spreek af met collega’s en beleef samen dit unieke evenement.

Kerstpakket ontvangen. Hoe gaat dat precies?

Op elke locatie van de Winterparade is de mogelijkheid om jouw kerstpakket in ontvangst te nemen. Tussen 7 – 21 december doet de parade acht locaties van Zorggroep Apeldoorn aan. Kies de locatie die jou het beste past. Neem jouw persoonlijke uitnodiging mee naar de parade. Dit is jouw voucher om jouw pakket te ontvangen.

Kan ik een kerstpakket voor een collega meenemen?

Het is natuurlijk het allerleukste wanneer je met collega’s de parade bezoekt. Mocht dat niet lukken dan kun je een pakket voor een collega meenemen. Denk er wel aan dat je daarvoor de persoonlijke uitnodiging mee moet nemen. Deze heeft iedereen rond 23 november via de post ontvangen.

Wat als het weer niet meewerkt?

De Winterparade gaat ook bij slecht weer gewoon door. Afhankelijk van de weersverwachting is er binnen op de locatie een aangepast programma. Mocht dit zo zijn, bezoek dan deze pagina en kijk naar de actuele stand van zaken.

Vacatures
Contact