20 juli 2024

ZOMERFESTIVAL 2024 – In de Spotlight

ZOMERFESTIVAL 2024 – In de Spotlight

Met veel plezier blikken we terug op het Zomerfestival van afgelopen vrijdag 28 juni. Dit evenement bood ons de perfecte gelegenheid om al onze ZGA (flex)medewerkers en vrijwilligers in de spotlight te zetten en te bedanken voor hun inzet voor onze organisatie.

Tijdens het feest werden de gasten verwelkomd op een roze loper en konden ze genieten van een hapje en een drankje. Er waren diverse workshops te volgen en fantastische muziekoptredens van onze eigen muzikale collega’s, Thomas Berge, Marciano Metz, en een DJ. Het was een dag vol plezier, energie en saamhorigheid.

Festival voor cliënten en naasten

Een dag na ons heerlijke Zomerfestival voor de collega’s, hadden we op Randerode nog een Zomerfestival voor de inwonende cliënten, met dank aan de Vrienden van Randerode! Wat was het ontzettend goed bezocht. Er was weer live muziek, een beautyhoek en heerlijk eten en drinken. Verder waren er therapiepaardjes, honden die een show gaven, ouderwetse brommers en nog veel meer.

Wij willen iedereen bedanken voor hun toewijding en enthousiasme. Samen maken we elke dag bijzonder. Op naar nog meer mooie momenten samen!

Vacatures
Contact