23 juni 2024

Toekomstbestendig wonen in Beekbergen

Toekomstbestendig wonen in Beekbergen

Wilt u toekomstbestendig wonen in een prachtig gerenoveerd appartement? Midden in het groen én aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Beekbergen?  In het compleet gerenoveerde woongebouw De Vier Dorpen zijn nog diverse woningen van 46 m2 tot 84 m2 beschikbaar. U woont hier zelfstandig, en ontvangt zorg van Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Mogen wij u binnenkort verwelkomen? 

De voordelen van huren in De Vier Dorpen 

Als u in De Vier Dorpen komt wonen huurt u een woning van MVGM. U kunt hier wonen met zorgvraag (WLZ  VV4, 5 of 6). Zorggroep Apeldoorn en omstreken levert deze zorg via Volledig Pakket Thuis.

Elk appartement: 

  • Is bereikbaar met een lift;
  • Is gelijkvloers;
  • Bestaat uit 2 of 3 kamers;
  • Heeft een ruime moderne keuken met een elektrische kookplaat en afzuigkap;
  • Heeft een aansluiting voor wasmachine en droger;
  • Heeft een eigen badkamer;
  • Heeft een zeer ruim balkon of, wanneer u op de begane grond woont, een terras; 
  • Is uitgerust met elektrische zonwering.

De netto huurprijzen liggen tussen €650 en €895. In het gebouw worden in totaal 42 sociale- en 9 vrijesectorwoningen aangeboden. Deze prijs is exclusief servicekosten en gas, water en elektriciteit. Vanaf 1 augustus verwelkomen wij u graag!

Wonen in De Vier Dorpen 

Op het terrein van De Vier Dorpen bevinden zich 3 woongebouwen. Het hoofdgebouw met 51 appartementen en 2 kleinere complexen met in totaal 31 appartementen. De gebouwen zijn speels verdeeld over het terrein. Deze indeling laat veel ruimte over voor een prachtig aangelegde tuin. In deze tuin zijn verschillende zithoekjes gecreëerd en kunt u een kleine wandeling maken over de wandelpaden. Naast het terrein van De Vier Dorpen ligt een prachtig stadspark, een rustig park waar af en toe een leuke activiteit georganiseerd wordt.

In het hoofdgebouw is een modern en gezellig ingerichte gezamenlijke leefruimte aanwezig. Hier kunt u medebewoners ontmoeten, samen koken in de leefkeuken, in een comfortabele stoel een boek lezen, met een groepje bewoners een film kijken op groot scherm of bijvoorbeeld deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Met zorg is deze grote ruimte, die in onderverdeeld in verschillende hoekjes, ingericht. Zodat u zich, niet alleen in uw eigen woning, maar ook in de gezamenlijke ruimtes thuis voelt.

Huismeester
Er is op De Vier Dorpen circa 12 uur per week een huismeester beschikbaar is. Hij of zij zal eerste aanspreekpunt zijn voor bewoners.

Meer weten? 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over het wonen op De Vier Dorpen? Neem dan contact op met: MVGM Zorgvastgoed. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 088-432 47 81, per email zorgvastgoed@mvgm.nl, of per post: Postbus 442, 3800 AK Amersfoort.

Heeft u vragen over de zorg of over uw indicatie? Dan kunt u contact opnemen met het Zorgservicebureau via
088 – 145 20 10 of zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl.

Vacatures
Contact