Mariska Tichem nieuwe bestuurder Zorggroep Apeldoorn

Zorggroep Apeldoorn verwelkomt Mariska Tichem als nieuwe bestuurder per 15 april 2024. Wij zijn blij dat we met Mariska weer een vaste invulling van onze raad van bestuur hebben.

Mariska Tichem is een ervaren bestuurder, die de zorg goed kent. Ze is bestuurder geweest in zowel de cure als de care. Ze was de afgelopen 5 jaar bestuurder bij Domus Valuas; een landelijke aanbieder van kleinschalige verpleeghuizen. Mariska gaat samen met medewerkers en management aan de slag om de beweging te maken die nodig is om een gezonde en toekomstbestendige VVT-organisatie te zijn en te blijven. Samenwerking in de regio staat bij haar hoog in het vaandel.

Mariska: ‘De afgelopen jaren heb ik mij met groot genoegen voor de ouderenzorg ingezet. Ik verheug mij erop om samen met mijn nieuwe collega’s de ingezette koers van Zorggroep Apeldoorn, waarbij cliënt in regie en samen anders werken centraal staan, verder vorm te geven’.

Mariska neemt het stokje over van Jolanda Wakkerman, die als interim bestuurder sinds januari 2023 werkzaam is geweest. Met de benoeming van Mariska gaat Zorggroep Apeldoorn verder met één bestuurder.

Vacatures
Contact