Expositie Bettina Regeling-Carbrera

Bij locatie Casa Bonita is op dit moment een mooie expositie van Bettina Regeling-Carbrera. Niet alleen haar beschilderde veren maar ook haar diversiteit laat zij in deze tentoonstelling zien in tal van werken in de vitrines.

Bezoeken expositie

Deze expositie is tot 7 augustus 2024 dagelijks tussen 10:00 en 17:00 uur te bewonderen. Locatie Casa Bonita, Anklaarseweg 91 te Apeldoorn

Bettina Regeling- Cabrera

Bettina Regeling – Cabrera is geboren in Asunción, Paraguay. Afgestudeerd aan de Universiteit voor Architectuur, Ontwerp en Kunst te Asunción als architect. Tevens heeft zij zich bekwaamd in schilderen met olieverf, acrylverf, Chinese inkt op rijstpapier en het werken met speciale stiften. Verder heeft Bettina zich ontwikkeld in “Decorative painting”.

Veren als kleine schilderijtjes

Het schilderen op vogelveren, heeft Bettina zichzelf aangeleerd door veel te oefenen. Omdat de veren niet van tevoren voor behandeld zijn, blijven ze bewegen tijdens het hele schilderproces. Dit maakt van deze vorm van kunst een grote uitdaging ,waar het grootste geheim is…“geduld hebben”.
Andere vormen van kunst horen bij haar dagelijkse werkzaamheden, zoals kunstvoorwerpen in koud porselein en kunst in paraffine (handgemaakte- en handgesneden kaarsen).

In 2008 heeft Bettina de ontwerpwedstrijd “Ecologisch tijdelijk verblijf” gewonnen. Haar ontwerp werd in Park Berg en Bos gebouwd in het kader van De Triënnale in Apeldoorn. In 2021 heeft Bettina een Schilderij wedstrijd gewonnen. Het kunstwerk werd in CODA Museum geëxposeerd.
Tegenwoordig werkt ze vanuit haar bedrijf MONJAPO Kunst & Design, als kunstschilder en beeldenmaker, in opdracht, voor exposities en kunstmarkten. Ook werkt zij als docent tekenen en schilderen voor verschillende groepen en voor Stichting ‘K leef.

Vacatures
Contact