De Vier Dorpen officieel geopend

Na een intensieve verbouwing die bijna een jaar heeft geduurd, was het begin november zo ver. De deuren van De Vier Dorpen zijn officieel geopend. En dat werd natuurlijk feestelijk gevierd.

Zaterdag 5 november was de opening speciaal voor bewoners van De Vier Dorpen en de omwonenden. Na een speech van de bestuurders van Habion en Zorggroep Apeldoorn en omstreken hebben twee bewoners, meneer Brugman en meneer Visch, de deuren echt geopend. Vervolgens kregen zij een symbolisch cadeau overhandigd van Habion. Een vogelvoederhuisje. Dit cadeau staat voor de extra opknapbeurt voor de tuin rondom De Vier Dorpen. Zodat de bewoners en de omwonenden kunnen genieten van al het groen.

Vieren

Na het officiële moment was het tijd om te vieren. Ellis Nieuwenhuis, vakspecialist muziek binnen de organisatie, bracht een aantal liederen ten gehore. Ook werd er een drankje gedronken en was er patat met en snack. Dit alles verzorgd door café-restaurant De Heksenketel uit Beekbergen.

Een aantal dagen later werd de opening nog een keertje overgedaan. Dit keer voor genodigden vanuit Habion en Zorggroep Apeldoorn en omstreken. Aanwezig waren de partners die de verbouwing hebben gerealiseerd. Ook was de verhurende organisatie MVGM aanwezig en Gemeente Apeldoorn. Brugman en Visch hebben toen nogmaals de deuren geopend. De genodigden hadden aansluitend de mogelijkheid om bij een tweetal bewoners de appartementen te bekijken en te horen hoe het wonen op de Vier Dorpen wordt ervaren.

Het is een mooi gebouw geworden om te wonen en zorg te verlenen waar iedereen trots op is. Een eigen plek, met een aparte zit- en slaapkamer, en een gezamenlijke ontmoetingsruimte waar 7 dagen per week activiteiten georganiseerd worden en bewoners elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of gezamenlijk kunnen eten.

Ook wonen in De Vier Dorpen?

Er zijn nog twee appartementen vrij. Mocht u een WLZ zorgindicatie hebben en heeft u interesse om bij ons te komen wonen, neem dan contact op met het Zorgservicebureau: 055-5495249.

Vacatures
Contact