Bestuursleden gevraagd Vrienden van het Zonnehuis

De stichting Vrienden van het Zonnehuis is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Door persoonlijke omstandigheden hebben 2 huidige bestuursleden aangekondigd te gaan stoppen.

De Stichting Vrienden van het Zonnehuis Beekbergen biedt Het Zonnehuis die financiële middelen die het mogelijk maken net dat beetje extra te doen voor cliënten. De Stichting Vrienden van het Zonnehuis, draagt bij aan bijzondere projecten. Projecten die anders niet kunnen worden gerealiseerd. We komen 3-4 x per jaar bij elkaar om aanvragen te beoordelen.

Naast het beheren van de financiën zijn we actief op verschillende markten met onze poffertjeskraam. Door de verkoop van poffertjes zetten we ons als vrijwilligers ook actief in om gelden te generen zodat we langdurig kunnen blijven bijdragen aan de extra activiteiten. Extra activiteiten die wij de afgelopen jaren hebben mogen ondersteunen zijn bijvoorbeeld de aanschaf van een duo-fiets, uitstapjes, circus in de zorg etc.

De bestuursfuncties waarvoor we vrijwilligers vragen en de bemanning van de poffertjeskraam zijn aparte vrijwillige activiteiten. Het is geen verplichting om bij beide onderdelen actief betrokken te zijn. We hebben naast het bestuur ook een kleine groep vrijwilligers die ons helpen bij de markten.

Onder het genot van een kopje koffie vertellen we graag meer over onze mooie stichting. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website.

www.vriendenvanhetzonnehuis.nl of via mail vriendenvhz@gmail.com.

Vacatures
Contact