Bestuurder Margje Mahler kondigt vertrek aan

Margje Mahler heeft besloten om Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) te verlaten. Ze start in januari 2024 als lid raad van bestuur bij Sensire. Dat is jammer voor ons als organisatie, maar we wensen haar deze mooie loopbaanstap natuurlijk toe.

We kennen Margje als bevlogen en betrokken bestuurder met passie voor de zorg. Ze is bij ZGA e.o. gestart als directeur Zorg & Welzijn in 2020 en daarna benoemd als lid raad van bestuur. De afgelopen periode heeft Margje samen met haar collega bestuurder en het managementteam (MT) een goede basis gelegd voor een duurzame toekomst van ZGA e.o.  ZGA e.o. staat mede door Margje goed bekend in de regio en ook landelijk heeft ze haar stem laten horen.

Zoals Margje zegt: “ Zorggroep Apeldoorn en omstreken is een prachtige organisatie waar ik met pijn in het hart, met trots voor wat er bereikt is en veel waardering voor alle betrokken professionals afscheid van neem. Zoals ik geleerd heb tijdens een studieweek afgelopen zomer stroomt water van hoog naar laag, maar de route kan veranderen. Soms doet zich een kans voor die het waard is om je naar te richten.  Zo verleg ik nu ook mijn route van ZGA e.o. naar Sensire. In het vertrouwen dat ZGA e.o. de ingezette koers stevig kan vervolgen”. 

We wensen haar veel succes!

Waar staan we nu?

De raad van toezicht is zich aan het oriënteren op welke wijze de bestuurlijke opgave de komende periode ingevuld wordt. Het is fijn dat Jolanda Wakkerman, als lid RvB a.i. betrokken blijft totdat de opvolging is gestart en ingewerkt.

Namens,

Jeroen Collette
Voorzitter raad van toezicht