Verpleeghuiszorg
Wonen met dementie

De Beekwal

Als zelfstandig wonen voor u niet meer mogelijk is omdat u dementie heeft en u zoekt in Eerbeek een vertrouwde, veilige en gezellige nieuwe woonplek met liefdevolle zorg, dan kan de verpleegunit Weber in woonzorgcentrum De Beekwal een mooie plek voor u zijn. In De Beekwal heeft u een eigen kamer die u kunt inrichten met spullen uit uw vertrouwde omgeving. U mag een fijne stoel meenemen en schilderijen en foto’s ophangen om van uw nieuwe huis een thuis te maken. Bent u graag buiten? Er is een mooi terras, de natuur is rondom en de winkels in het gezellige centrum van Eerbeek zijn dichtbij.   

Door de begeleiding, de regelmaat, de rust en de zorg is mijn moeder een heel ander mens geworden

naaste

In De Beekwal laten we u in een huiselijke, vertrouwde omgeving zoveel mogelijk uw leven leiden zoals u dat deed en gewend was. We overleggen samen met u en uw naasten waar u hulp, zorg en begeleiding nodig heeft en wenst. Die ontvangt u van onze deskundige medewerkers, specialisten en vrijwilligers die allemaal met toewijding voor u klaar staan. Voor gezelschap en activiteiten zoals gezamenlijk eten, een spelletje spelen of televisie kijken is er een gezellige huiskamer. Ook kunt u hier uw bezoek ontvangen. Voor uw bezoek hanteren we geen vaste tijden. Uw familie, vrienden, uw vorige buren, uw mantelzorgers zijn altijd welkom.

Over de locatie

De verpleegunit Weber in woonzorgcentrum De Beekwal in Eerbeek is een samenwerking tussen Zorggroep Apeldoorn en Riwis Zorg en Welzijn. De verpleegunit Weber heeft, verdeeld over twee verdiepingen, woon- en zorgplaatsen voor achttien cliënten.

Bij Weber en De Beekwal kunt u gebruik maken van o.a.:

  • Bibliotheek
  • Kerkdiensten
  • Kapsalon
  • Restaurant

Beschikbaarheid

De wachttijden voor De Beekwal variëren. Voor actuele informatie over de wachttijden kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons zorgservicebureau.

De Beekwal
Derickxkamp 27
6961 DZ Eerbeek
Flexpooler Nel

Ik bepaal zelf waar en wanneer ik werk

Meer over Nel