Verpleeghuiszorg
Wonen met dementie

Tolzicht

Als zelfstandig wonen voor u niet meer mogelijk is en u zoekt in Brummen een vertrouwde, veilige en gezellige nieuwe woonplek met liefdevolle zorg, dan is de verpleegunit Assenrade in woonzorgcentrum Tolzicht misschien een mooie plek voor u.
In Assenrade heeft u een eigen kamer die u kunt inrichten met spullen uit uw vertrouwde omgeving. U mag een fijne stoel meenemen en schilderijen en foto’s ophangen om van uw nieuwe huis een thuis te maken. Als u een klein huisdier heeft, mag u deze met u mee verhuizen. Bent u graag buiten? Dan zit u goed op deze locatie. Er is een mooi terras, de natuur is rondom en het winkelcentrum is dichtbij.  

Mijn moeder werd betrokken bij de dagelijkse bezigheden. Zo ging ze mee met boodschappen doen en mocht ze helpen met koken

Huiselijke omgeving
In Assenrade laten we u in een huiselijke, vertrouwde omgeving zoveel mogelijk uw leven leiden zoals u dat deed en gewend was. We overleggen samen met u en uw naasten waar u hulp, zorg en begeleiding nodig heeft en wenst. Die ontvangt u van onze deskundige medewerkers, specialisten en vrijwilligers die allemaal met toewijding voor u klaar staan. Voor gezelschap en activiteiten zoals gezamenlijk eten, een spelletje spelen of televisie kijken is er een gezellige huiskamer. Ook kunt u hier uw bezoek ontvangen. Voor uw bezoek hanteren we geen vaste tijden. Uw familie, vrienden, vorige buren en mantelzorgers zijn altijd welkom.

Over de locatie
De verpleegunit Assenrade in woonzorgcentrum Tolzicht in Brummen is een samenwerking tussen Zorggroep Apeldoorn en Riwis Zorg en Welzijn. De verpleegunit Assenrade heeft woon- en zorgplaatsen voor tien cliënten. Tolzicht biedt tijdelijke of langdurige zorg met wonen, welzijn, psychische begeleiding, thuiszorg en ondersteuning aan ouderen met (beginnende) dementie.

Beschikbaarheid
De wachttijden voor Assenrade variëren. Neemt u voor actuele informatie contact op met ons zorgservicebureau.

Tolzicht
Burgemeester de Wijslaan 35
6971 CC Brummen