Wonen met dementie

Pachterserf

Een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie bieden wij op locatie Pachterserf. Dit is één van de gebouwen op het terrein Sprenkelaarshof in de wijk Zuidbroek. Het terrein is omgeven door een woonwijk.

Pachterserf bestaat uit 8 woningen met 6 bewoners. Echter zijn de woningen gekoppeld waardoor Pachterserf bestaat uit 4 afdelingen met 12 bewoners. Een bewoner deelt met 11 medebewoners de gemeenschappelijke ruimtes. Op de begane grond kunt u genieten van de tuin en bij de bovenverdiepingen zijn grote dakterrassen aangelegd. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer van 18 m2.
Samen met de naasten creëren we een evenwichtige leefomgeving die zoveel mogelijk aansluit bij de belevingswereld van de bewoners. We kennen geen vaste bezoektijden, naasten zijn van harte welkom langs te komen.

Activiteiten
Op Pachterserf wordt maandelijks een programma met diverse activiteiten samengesteld.

Beschikbaarheid
Voor actuele informatie over de wachttijden kunt u contact opnemen met ons zorgservicebureau. Zij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen. Klik hier voor alle contactgegevens.

Pachterserf
Sprenkelaarshof 101
7323 XE Apeldoorn