Dagbesteding
Verpleeghuiszorg

De Hofstede

Is zelfstandig wonen voor u niet meer mogelijk, dan is het prettig om te weten dat u kunt verhuizen naar een gezellige, veilige en vertrouwde plek met liefdevolle en deskundige zorg in uw eigen buurt.
Daarom hebben wij naast onze verschillende woonvormen in Apeldoorn, ook een verpleeghuis in Twello.
Hier wonen en werken voornamelijk mensen uit de regio Voorst en omstreken. De kans is groot dat u hier bekenden tegenkomt. Een binding met de omgeving kan ervoor zorgen dat uw verhuizing naar een verpleeghuis iets soepeler verloopt. Ondanks dat realiseren wij ons dat een nieuwe woonomgeving erg wennen is. Wij geven nieuwe cliënten alle ruimte, tijd en begeleiding om bij ons weer een nieuw thuis op te bouwen.

In locatie Twello woont u samen met negen andere mensen met dementie. U heeft een gemeenschappelijke woonkamer. Locatie Twello heeft een- en tweepersoonsslaapkamers. Hier is ruimte voor enkele persoonlijke spulletjes, zoals een fijne stoel, een schilderij en dierbare herinneringen uit uw vorige huis. Voor bezoek gelden geen bezoektijden. Uw naasten verwelkomen we graag ieder moment van de dag, rekening houdend met uw dagritme, om samen met u leuke activiteiten te ondernemen. Een wandeling in de omgeving, samen naar het winkelcentrum, op familiebezoek of binnenshuis om samen een kopje thee te drinken, een puzzel te leggen of een spelletje te spelen.

Over de locatie

Locatie Twello vindt u in de wijk Duisterhof. Net als thuis mag u zich in deze locatie vrij bewegen. Wilt u gezelligheid, dan vindt u die vast in de huiskamer. Wilt u buiten zitten, dan kan dat op het terras in de binnentuin. Of u maakt een korte wandeling naar de kleine dierenweide naast de locatie. Wilt u een handje helpen bij de huishouding, dan stimuleren we dat. Wat u zelf kunt doen, laten we u doen. In locatie Twello werken we met Familienet, het communicatiemiddel tussen naastbetrokkenen en zorgmedewerkers. Hier delen we foto’s en verhalen van activiteiten.

Op deze locatie vindt u de volgende afdelingen:

  • Twello
  • De Barnte

Beschikbaarheid

De wachttijden voor locatie Twello zijn variabel. Voor actuele informatie over de wachttijden kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons zorgservicebureau.

De Hofstede
Sint Maartenserf 85
7391 AG Twello