Verpleeghuiszorg

Avondzon

Als zelfstandig wonen thuis of in een woonzorgcentrum voor u niet meer mogelijk is en u zoekt een vertrouwde, veilige en gezellige nieuwe woonplek met 24 uur per dag liefdevolle zorg, dan is onze verpleegunit in de Avondzon misschien een fijne, nieuwe plek voor u. In de verpleegunit woont u in een groep met vijf andere mensen. Gezamenlijk nuttigt u de maaltijden, kijkt u televisie, onderneemt u activiteiten. U heeft u een eigen slaapkamer die u kunt inrichten met eigen spullen, zoals een fijne stoel, een tafeltje of lamp. U  mag schilderijen en foto’s ophangen om van uw nieuwe huis een gezellig thuis te maken.

Grandioos personeel, gezellige plek en persoonlijke benadering. Ik mag mijn vrouw bezoeken wanneer ik wil

partner van bewoner

In de verpleegunit van de Avondzon laten we u in een comfortabele, huiselijke, vertrouwde omgeving zoveel mogelijk uw leven leiden zoals u dat gewend was. We overleggen samen met u en uw naasten waar u hulp, zorg en begeleiding nodig heeft en wenst. Die ontvangt u van onze deskundige medewerkers, specialisten en vrijwilligers die allemaal met toewijding voor u klaar staan. Voor uw bezoek hanteren we geen vaste tijden. Uw familie, vrienden, vorige buren en mantelzorgers zijn altijd welkom.

Over de locatie

De verpleegunit in woonzorgcentrum Avondzon is een samenwerking tussen Zorggroep Apeldoorn eo en Klein Geluk. De Avondzon is een kleinschalig woonzorgcentrum in het hart van de wijk Apeldoorn-Zuid. De verpleegunit Avondzon heeft woon- en zorgplaatsen voor twaalf cliënten, verdeeld over twee groepen. Het gezellige winkelcentrum Hart van Zuid is op loopafstand en de bus stopt voor de ingang van het woonzorgcomplex.

Beschikbaarheid

De wachttijden voor de verpleegunit van de Avondzon variëren. Voor actuele informatie over de wachttijden kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons zorgservicebureau.

Praktische informatie

DoelgroepPsychogeriatrie
Aantal bewoners12
Hoe ziet de afdeling er uit?Eigen slaap/zitkamer met wastafel. Gemeenschappelijk sanitair
Specifieke kenmerken van de afdelingActiviteiten veelal op de afdeling. Voor grotere activiteiten kan men ook deelnemen bij Avondzon/Klein Geluk
Avondzon heeft een kleine groep vaste vrijwilligers.
Avondzon is vlak bij het winkelcentrum Adelaarsplein, heeft een eigen kapsalon en pedicure komt aan huis.
Gebruik familieNetNee
Bezoektijden / dagprogramma /Speciale voorzieningenGeen bezoektijden
Mooi groot terras, waar bezoekers fijn buiten kunnen zitten
Oppervlakte kamer:  … x  …3 x 3,5
Wat staat er standaard in de kamer?                          

                                                           
Bed
Kledingkast
Wastafel
Wat kan de cliënt zelf meenemen?

Kleine meubeltjes
Is er een gemeenschappelijke ruimte?  ja, twee huiskamers met keuken
Wat staat er in de gemeenschappelijke ruimte?    Eettafel met stoelen
Zithoek
Tv en radio
Avondzon
Eendenweg 50
7331 EB Apeldoorn