Fysiotherapie

Wilt u uw lichamelijke functioneren verbeteren omdat uw conditie achteruit gaat? Neemt de kracht in uw benen af? Is overeind komen moeilijk en raakt uw evenwicht weleens verstoord? Of bent u net ontslagen na een revalidatieopname?
Onze (geriatrie-)fysiotherapeuten en oefentherapeut van Therapie voor Thuis helpen u graag!

Behandeling op maat
De fysiotherapeut of oefentherapeut past de behandeling aan op uw situatie. In het eerste consult kijken we naar uw gezondheid, uw hulpvragen, verwachtingen en wensen. Vervolgens kiest u samen met uw therapeut aan welke hulpvragen u gaat werken.

Hoe kunnen onze fysio-/oefentherapeuten u helpen?
De fysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met meervoudige gezondheidsproblemen en heeft kennis van (ouderdoms-) ziekten en de daarbij passende behandeling. Ook na een tijdelijke opname kan uw revalidatie na ontslag voortgezet blijven. Hierdoor bent u zo zelfstandig mogelijk in uw dagelijkse functioneren.
Samen gaat u aan de slag om uw lichamelijke functioneren te verbeteren. U krijgt advies en voorlichting en gaat met oefeningen aan het werk. Indien nodig, wordt de behandeling afgestemd met andere zorgverleners en uw mantelzorger.

Specialisaties
Onze fysiotherapeuten en oefentherapeut hebben veel kennis op diverse gebieden, zoals ouderen, volwassenen en jongvolwassenen met een beperking in het dagelijks leven.
Ook zijn zij specialisten op het gebied van geriatrische fysiotherapie bij Parkinson, dementie, claudicatio intermittens, chronische aandoeningen, revalidatie na beroerte en revalidatie na een operatie aan de gewrichten. 
Het behandelen van deze aandoeningen vereist specifieke kennis, waarvoor frequent gerichte bij- en nascholing wordt gevolgd.

Vacatures
Contact