Programma Zomerfestival

Programma Zomerfestival

Beleef, ontmoet en maak plezier
De tuin achter Randerode is omgetoverd tot een festivalterrein. Op vijf verschillende area’s is er van alles te doen. Op het festival kun je genieten van eten uit verschillende foodtrucks, luisteren naar muziek, optredens bekijken, meedoen aan beachvolleybal, workshops bezoeken, jouw talent delen met anderen op het hoofdpodium en nog veel meer. ‘s Avonds sluiten wij af met een spetterende show met een DJ en een Sing-a-Long door The Pianohouse. Meezingen en voetjes van de vloer!

Jij bent er bij!
Natuurlijk kom jij naar het Zomerfestival. Daarvoor is het is nodig om  jouw toegang tot het festival te reserveren. Voor ons is het fijn dat wij weten dat je komt om bijvoorbeeld slim in te kopen voor het foodplein. En leuk voor jou: met het ticket krijg je toegang tot het festival en ontvang je jouw persoonlijke Goodie Bag, inclusief consumptiebonnen.

Tentoon (Area 1)
Samendoen, samen dansen, samen feesten

Dagprogramma  (12:00 tot 18:00)

 • Oh la la make-over: Laat jezelf restylen door een kapper. Leer van de specialist hoe je jezelf een festival look kan aanmeten. Denk aan make-up, haar en kleding. Show het resultaat aan het einde van de dag tijdens de runwayshow! Ook voor mannen!
 • Fashion Truck: In deze prachtige roze truck kun je heerlijk winkelen tussen de Ibiza jurkjes.  Laat je inspireren voor jou Ibiza Summer outfit voor de komende zomer. Misschien ben jij wel de gelukkige die een totale make over aangeboden krijgt inclusief kleding. Spot onze gangmakers, want zij wijzen een willekeurige winnaar aan.
 • Salsa Workshop: kom meedoen en leer salsa-dansen op het ritme van de Mambo en Bachata.  Dit onder begeleiding van een echte salsa docent
 • Djembé Workshop: Op de trommels van Mi Dushi gaan we samen leren Djembé spelen middels lekkere ritmes op Afrikaanse trommels. Heerlijk buiten in het gras met elkaar muziek maken!

Avond programma

 • Talent van Eigen bodem: Heb jij een bijzonder talent (denk aan zingen, dansen, moppen tappen of iets anders) én durf je dit uit te voeren in de vooravond op het grote podium?! Geef je dan vóór 29 juni op. (dit mag natuurlijk ook een act zijn samen meerdere collega’s/vrijwilligers)
 • Piano House: Op het hoofdpodium in de grote tent speelt deze geweldige interactieve sing-a-long band precies dát wat er door jou wordt aangevraagd! Gegarandeerd FEEST!
 • Feest DJ: Naast The Piano House draait de feest-DJ de avond aan elkaar. Hoe dan ook, de voetjes gaan van de vloer!

Smaakplek (Area 2)
Ontmoet, verbind en geniet

Diverse foodtrucks met voor elke culinaire voorkeur wat wils! Proef de versgebakken Oer friet, de echte Oer hamburgers. Probeer eens wat anders en geniet van de huisgemaakte Paella (tevens vegetarisch). Wil je ook nog iets gezonds, neem dan nog een heerlijk Fruit smoothie! Ga lekker zitten tussen de bomen of in de sfeervolle stretchtent en geniet van lekker eten en bijpassend muziek.

Fit op het strand (Area 3)
Sport en bewegen, samenwerken en relaxen

Dagprogramma (12:00 tot 18:00)

 • Beachvolleybaltoernooi (vanaf 12:00 tot 16:00) Kom lekker sportief meedoen en speel samen met je voetjes in het zand met collega’s en vrijwilligers van ZGA!
 • Sterkste man/vrouw van ZGA: aan het einde van de middag gaan we de sportieve strijd aan om uit te zoeken wie de sterkste man en vrouw van ZGA is! Wij hebben de gekste uitdaging voor je klaar staan.
 • Vitaliteitsstand: Wil je op de hoogte worden gebracht van de laatste gezondheid weetjes van Zorggroep Apeldoorn; doe dan een bezoekje aan onze vitaliteitsstand! 
 • ZGA run: Hou je van hardlopen en ben je klaar voor een uitdaging; doe dan mee met onze hardloop clinic tijdens de ZGA run op het einde van de middag. Vergeet je hardloop spullen niet;)

Avondprogramma

 • ZGA Beachclub: Na alle sportieve activiteiten is het hoog tijd om lekker te gaan dansen in de Ibiza Beach-club. Lekker chillen onder de palmbomen op de loungeplekken. De DJ zorgt voor een zomerse sfeer waarop lekker gedanst kan worden. Of gewoon lekker loungen en relaxen. 
 • Cocktailbar: Heerlijke fruitige alcohol vrije cocktails om aan te lekker te nippen.

Heel ZGA bakt (Area 4)
Samen koken, proeven en delen

We gaan samen aan de slag op culinair gebied. We ontdekken de smakelijke wereld van ZGA, Proeven en genieten.

 • IJskar: Heerlijke verse ijsjes zullen op deze prachtige dag niet ontbreken!
 • Koffie baristo: de allerlekkerste echte versgemalen koffie maak je zelf onder begeleiding van een echte barista!

Zin in Kunst (Area 5)
Rust, creativiteit en bezinning

Van 12:00 – 18:00 uur

 • Zin in Kunst:  Op een heerlijk rustige plek op het festivalterrein is er de mogelijkheid om samen creatieve workshops te volgen. Gezellig samen met een collega armbanden maken, painting en andere creatieve workshops. 
 • Wall of Emotions: Een prachtige plek waar je even mag stilstaan bij jezelf en bij anderen. Maak een boodschap en laat deze achter bij de Wall of Emotions middels een kreet, woord, wens of gevoel. 

Doorlopend programma gedurende het festival:

Verder vind je op ons Festival een wandelende goochelaar. Je wordt meegenomen door onze vakspecialisten op muzikaal gebied.

De Akoestische Sfeermakers met hun brocante bakfiets spelen live muziek voor iedereen! Gezellige nummers, veel herkenning en nostalgie op verschillende plekken.

Natuurlijk mag de muzikale bingo niet ontbreken en je wordt ontvangen en uitgezwaaid door onze gastvrouwen en heren.

Wijzigingen voorbehouden

Vacatures
Contact