Fysiotherapie

Als bewegen door een ongeval, ziekte of ouder worden pijnlijk wordt of steeds moeilijker gaat, beperkt u dat in uw dagelijks bestaan. Gelukkig is daar in veel gevallen wat aan te doen.

Een fysiotherapeut kent het menselijk lichaam en gaat met u met massages en/of met oefeningen aan de slag zodat u stapje voor stapje minder pijn of stijfheid en weer meer bewegingsvrijheid krijgt. Dat doen we samen met u, binnen de mogelijkheden en het tempo die uw ziekte, uw herstel en uw lichaam aangeven. Onze fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van geriatrische aandoeningen zoals Parkinson, dementie, etalagebenen, revalidatie na een beroerte en revalidatie na een operatie aan de gewrichten.

Hoe kunnen onze fysio-/oefentherapeuten u helpen?
De fysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met meervoudige gezondheidsproblemen en heeft kennis van (ouderdoms-) ziekten en de daarbij passende behandeling. Ook na een tijdelijke opname kan uw revalidatie na ontslag voortgezet blijven. Hierdoor bent u zo zelfstandig mogelijk in uw dagelijkse functioneren.
Samen gaat u aan de slag om uw lichamelijke functioneren te verbeteren. U krijgt advies en voorlichting en gaat met oefeningen aan het werk. Indien nodig, wordt de behandeling afgestemd met andere zorgverleners en uw mantelzorger.

Een afspraak maken?
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks tussen 8.30 uur en 12.00 uur
bellen met onze planners via telefoonnummer 088-1452028. U kunt ook een mail sturen
naar: plannerspmd@zgapeldoorn.nl.

Vacatures
Contact